miercuri, 25 mai 2011

Iesenii au fost sensibilizati de povestea unei mame care isi creste singura fetitele bolnave

Iesenii au fost sensibilizati de povestea Lilianei, femeia
care isi creste singura fetitele bolnave
Autor: Amalia DASCALU
Cine vrea sa o sprijine, poate dona bani pentru a o ajuta sa faca fata greutatilor.
Cazul Lilianei Ciulei, mama care are grija de doua fete cu handicap, a stirnit interesul multor cititori ai "Ziarului de Iasi". Acestia s-au oferit sa o ajute pe Liliana sa-si creasca fetele, impresionati fiind de dragostea si devotamentul cu care face acest lucru de peste 14 ani. "Daca toti cei care am citit acest articol si ne-a impresionat aceasta mama luptatoare am dona cite trei lei pe luna pentru aceasta familie, cred ca s-ar aduna o suma bunicica. Sau daca fiecare fumator ar dona lunar banii de doar zece tigari pentru Liliana si fetele ei....", a postat un cititor pe site-ul ziarului. Pe adresa redactiei au venit si mail-uri de la romani aflati in strainatate care doresc sa o ajute pe Liliana. Tinara mama le multumeste tuturor si ne-a dat un cont IBAN pe care il punem la dispozitia celor care vor sa o ajute.
Contul BRD este R062BRDE240SV43822352400.
De asemenea, cei care doresc mai multe informatii pot suna la redactia "Ziarului de Iasi" de unde vor primi detalii despre cum se poate lua legatura cu Liliana.
Mama de 41 de ani isi creste singura fetele care au implinit de curind 14 ani. Gemenele Antonia si Simona sufera de paralizie cerebrala, tetrapareza spastica, retard psihic sever si elemente de autism. Fetele au ramas singure dupa ce tatal lor a plecat de acasa cind gemenele aveau trei ani. Desi nu i-a fost deloc usor, Liliana Ciulei a refuzat sa-si lase copiii intr-un centru de plasament. Datorita ei, gemenele se pot deplasa acum singure si sint intr-o stare mult mai buna decit alti copii care sufera de aceleasi afectiuni, dar care nu au beneficiat de grija parintilor. Criza economica le-a afectat insa si pe ele si din 2009 Liliana nu a mai putut sa-si duca fetele la tratamentul obisnuit. 

ziaruldeiasi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu